Op alle producten en diensten die worden aangeboden via TvH Mountainbiking zijn algemene voorwaarden van toepassing.

Clinics, Workshops & ritten onder begeleiding worden aangeboden en uitgevoerd onder de naam ‘TvH MTB-Clinics’, onderdeel van ‘TvH Mountainbiking’. Hierop gelden de algemene voorwaarden van ‘TvH MTB-Clinics’.

Vrijetijdskleding wordt verkocht onder de naam ‘TvH MTB-shop’, onderdeel van ‘TvH mountainbiking’. Het printen, de verzending en de service wordt uitgevoerd door Printful. Hierop gelden de algemene voorwaarden zoals die worden aangeboden door Printful.

Overige producten worden verkocht onder de naam ‘TvH MTB-shop’, onderdeel van ‘TvH Mountainbiking’. De orderverwerking, verzending en service wordt uitgevoerd door ‘TvH MTB-shop’. Hierop gelden de algemene voorwaarden van ‘TvH MTB-shop’

Klik hieronder op de namen voor de algemene voorwaarden.

TvH Mountainbiking verzamelt ook persoonsgegevens. Dit is nodig om bijvoorbeeld Facturen te genereren en inschrijvingen voor clinics mogelijk te maken. TvH Mountainbiking neemt het beveiligen en beheren van de persoonsgegevens uiterst serieus. Kijk voor een exacte uitleg in de Privacy Verklaring. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op!

TvH MTB-Clinics en TvH MTB-Shop zijn onderdeel van TvH Mountainbiking. KvK 72780622  BTW 205783867B01