fbpx

Clinics voor iedereen!

Iedereen is anders, maar vaak hebben we één ding gemeen: we willen leren. We willen beter worden. De juiste clinic kan daarbij helpen, of je nou je eerste meters maakt op de fiets of bepaalde vaardigheden wil uitdiepen.

Clinics

Niveau 1

Je hebt een mountainbike aangeschaft, misschien fiets je al een tijdje, en je vindt het tijd om de basis goed te leren. Dan is deze clinic perfect voor jou! 

Centraal staan de onderwerpen balans, remmen en bochten maken.

Deze clinic geeft je een stabiele basis om thuis met vertrouwen verder te oefenen en meer plezier te krijgen in het fietsen.

Niveau 2

Je hebt de basis onder de knie en fietst regelmatig. Toch wil je meer: je wilt je PR verbeteren door sneller door de bochten te gaan. Of je wilt dat lastige klimmetje de volgende keer wél halen! Dan is deze clinic perfect voor jou!

Centraal staan de onderwerpen bochten maken, vooruit kijken, technisch klimmen en veilig dalen.

Verdiepende onderwerpen / Privé clinics

Het kan zijn dat je specifieke onderwerpen wil oefenen. Dat kan! Neem contact met me op en samen bedenken we een plan om ervoor te zorgen dat jij precies de clinic krijgt die je nodig hebt. Bij voorkeur geef ik deze clinic als privé-clinic of in een kleine groep. (max 3p).

Begeleiding & avontuur

Ontdek de stad

Velen denken bij mountainbiken aan het bos of aan de bergen. Ook in de stad zijn genoeg uitdagingen te vinden! Ga met mij mee op een Urban Ride door Nijmegen.

Begeleiding

Wil je zelf of met een groep door de bossen van Nijmegen rijden en wil je uitdagende stukken zien? Dan neem ik je mee op een afwisselende rit door het bos. Het doel is om lekker te touren en nieuwe plekken te ontdekken.

Zo heb je Nijmegen nog nooit gezien!

TvH MTB-Clinics en TvH MTB-Shop zijn onderdeel van TvH Mountainbiking. KvK 72780622  BTW 205783867B01