Het gezicht achter TvH Mountainbiking

Mijn naam is Thomas van Houten (TvH) en ik heb TvH Mountainbiking opgezet om anderen te helpen op de mountainbike.

Mountainbiken geeft mij een vrij gevoel, een uitdaging om mezelf te verbeteren en de voldoening van Samen Winnen. Ik heb mezelf als doel gesteld om dit gevoel te delen met anderen, door anderen te helpen op de fiets. Dat kan zowel door iemand een positieve eerste mountainbike-ervaring te geven, met plezier voorop, als door ervaren mountainbikers te helpen om zichzelf te ontwikkelen. 

Producten die mij daarbij helpen en ik zelf dus graag gebruik bied ik aan in de webshop. Zo maak ik de ervaring compleet.

 

 

Mijn verhaal

Al van kinds af aan heb ik het altijd fijn gevonden om met anderen samen te werken en anderen te helpen. Dit heb ik in mijn studie, mijn werk en mijn hobby’s altijd uitgedragen. Zo staat in mijn werk als Assistent Supermarktmanager Samen Winnen altijd centraal, waarbij ik anderen motiveer het beste uit zichzelf en uit elkaar te halen. Ook heb ik veel gefotografeerd en ben ik tijdens mijn studie bij een studenten-fotografievereniging actief geweest in het bestuur, waarbij ik zelf ook meerdere cursussen, workshops en lezingen gaf.

Lesgeven en anderen helpen heb ik dus altijd leuk gevonden. Nu ik met veel plezier op de fiets zit, wil ik ook daar de passie voor het lesgeven oppakken en mijn ervaring delen. 

 

Mijn kwalificaties

Om ervoor te zorgen dat ik niet alleen vanuit passie, maar ook vanuit kennis kan lesgeven, volg ik zelf ook graag cursussen en trainingen. Zo volg ik regelmatig clinics, train ik nog elke week bij de lokale mountainbike-vereniging en heb ik de volgende cursussen afgerond:

* KNWU Wielertrainer 1 – MTB Begeleider

Als Wielertrainer 1 (WT1) heb je de keuze uit 3 verschillende opleidingen: Wegkapitein, Jeugdbegeleider en MTB-begeleider. Als MTB-begeleider zorg je voor de veiligheid van de groep, zet je de routes uit en houd je de snelheid in de gaten.
Bron: KNWUcampus.nl

* KNWU Wielertrainer2

Een KNWU Trainer 2 is een fijne basis voor elke club. Tijdens deze opleiding leer je namelijk de basisprincipes van het training geven. Je krijgt de eerste inzichten hoe je een training soepel kunt laten verlopen door middel van didactiek en methodieken.

Na deze opleiding weet je hoe je een lesvoorbereidingsformulier moet lezen, heb je inzicht in de trainingsleer zodat je verantwoord training kan geven en kan je assisteren tijdens wedstrijden.
Bron: KNWUcampus.nl

 

TvH MTB-Clinics en TvH MTB-Shop zijn onderdeel van TvH Mountainbiking. KvK 72780622  BTW 205783867B01